Uitleg E-Liquids

Vanwege de vele verschillende smaken, PG/VG verhoudingen en de ruime keuze is het belangrijk om goed geïnformeerd een keuze te maken. 

Smaken

Tabak

98% van de mensen die vapen hebben daarvoor traditionele sigaretten gerookt. Dit is de voornaamste reden dat tabak e-liquids het beste in de smaak vallen. Binnen deze categorie heb je nog steeds veel verschillende e-liquids. Omdat iedereen wat anders lekker vindt hebben wij proefpakketten waarbij je 5 verschillende e-liquids kunt uitproberen.

Menthol

Voor mensen die mint of menthol sigaretten roken is het ideaal dat er ook e-liquids zijn met deze smaak. Zo hebben veel van de menthol e-liquids een frisse smaak. Ook voor deze categorie hebben wij een proefpakket!

Fruit

Vapen is niet persé gezonder, wij noemen het zelf ‘minder ongezond’. Máár, met een fruit smaak lijkt het toch wel een gezonde gewoonte. Bekijk ons ruime assortiment met 22 verschillende fruit e-liquids! Wil je eerst verschillende e-liquids uit testen? Probeer dan het proefpakket!

Zoet

Zoete e-liquids worden veel gekocht omdat er heel veel variatie in zit. Zo heb je bijvoorbeeld totaal onverwachte smaken zoals appeltaart, drop en donuts, maar ook bijvoorbeeld vanille, milkshake en limonade. Een mix hiervan kan je vinden in ons proefpakket.

PG/VG 

Bij E-Liquids wordt er onderscheid gemaakt in PG/VG verhoudingen. Hier gaan wij kort het verschil uitleggen tussen PG/VG en hier kunt u gelijk vinden welke e-liquids u tussen moet zoeken.

PG is een dunnere vloeistof die geurloos en smaakloos is. Omdat deze vloeistof dunner is kan de coil in uw verdamper het beter absorberen. PG kan ook een beetje een droge smaak geven.

VG is daarentegen een dikkere vloeistof die een zoete smaak heeft en geen droge smaak achterlaat. Hoe hoger de VG verhouding hoe zoeter de E-liquid zal zijn.

Let op. Niet elke e-liquid kan in elke tank. 

Hieronder geven wij een overzicht welke verhoudingen bij wat voor verdampers mogelijk zijn. Hieruit wordt onderscheid gemaakt tussen:

  • Mouth to Lung (MTL) 
  • 70PG/30VG
  • 50PG/50VG
  • 40PG/60VG 

Bekijk bij de product informatie van uw aangekochte e-sigaret of u MTL of DL dampt. Mocht u hier niet uitkomen dan kunt u altijd bij onze klantenservice terecht. 

E-Liquids zijn er in honderden smaken maar kies zorgzaam, je e-liquid kan namelijk je ervaring maken of breken. 

 

 

Tips bijvullen e-liquid

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 29 reviews.

0