Garantievoorwaarden

WAAR HEB IK GARANTIE OP?
Bij E-Vapes krijgt u standaard 3 maanden fabrieksgarantie na verkoop van het product. Fabrieksgarantie berust enkel en alleen op hardware producten, uitgezonderd van clearomizers, vervang glazen, coils (en vormen van). Wanneer er vragen zijn over specifieke producten qua garantie, neem dan contact met ons op.

Waar heb ik garantie op?

BUITEN FABRIEKSGARANTIE
Er berust op alle producten enkel en alleen fabrieksgarantie. Binnen de periode van 3 maanden is deze garantie effectief. De fabrieksgarantie vervalt automatisch wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Een krasje of iets dergelijks wordt niet naar gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de fabrieksgarantie. Onder waterschade behoort ook “liquid”-schade. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de fabrieksgarantie. Tip; wanneer u een apparaat terug stuurt naar E-Vapes, zorg dan dat deze absoluut geen vloeistof bevat.

DOA GARANTIE
De winkelier heeft enkel fabrieksgarantie op de geselecteerde producten. DOA garantie ofwel “Dead On Arrival” geldt niet tussen de E-Vapes en de klant. Mochten uw producten overduidelijk kapot geleverd worden, neem dan contact op met onze klantenservice.

GARANTIEKAART/STICKER
Een essentieel document wat wij graag ontvangen bij elk retour is de garantiekaart. Deze zit bij de meeste apparaten in de doos gestoken. Soms wil het voorkomen dat deze tegen de zijkant van de doos geplakt zit. Zonder deze code is er géén garantie. Kunt u bij verkoop niet vinden waar de garantiecode zit of ben u van mening dat er geen garantiecode bij zit, neem dan contact op met onze klantenservice. Hoe u deze garantiecode het beste kunt bewaren volgt in het volgende artikel.

Garantiesticker kan zowel een QR code, streepjescode en krasvak bevatten of enkel een streepjescode, QR code of krasvak bevatten.

De winkelier heeft zelf de keuze hoe hij/zij dit verder regelt, wij adviseren de winkelier om de garantiekaart vast te nieten aan de verkoop bon. In sommige gevallen zit er geen losse kaart in de verpakking maar zit er een sticker op de doos. Verwijder a.u.b. de sticker van de doos en bevestig deze aan de verkoop bon. Op deze manier hoeft de consument enkel het apparaat + de verkoop bon te bewaren en kan de winkelier gemakkelijk de verkoop bon meesturen met de retour. Wanneer de winkelier de garantiecode niet kan vinden (bij verkoop van product, niet achteraf), gelijk even contact opnemen met de klantenservice van E-Vapes.

Garantiecode

Retourneren bij E-Vapes

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.

Maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Hygiëne artikelen (zoals E-sigaretten) kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet is verbroken. Voor de te beoordelen verbruiksartikelen (zoals liquids en batterijen) is het niet nodig om ze uit te pakken. Doet u dit toch, dan zijn de producten niet meer verkoopbaar en kan de waardevermindering oplopen tot 100%.

Je kan je retourzending versturen naar onderstaand adres.

E-Vapes
T.a.v. Retouren E-Vapes
Bilderdijkkade 69-1
1053VK, Amsterdam

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 29 reviews.

0