Waarom onderhoud?

Bepaalde onderdelen van de vape moeten vervangen worden na verloop van tijd. Samen met de e-liquids zijn dit "variabele kosten" die gepaard gaan met het vapen. Wilt u meer weten over het onderhoud? Lees dan verder.

 

Coils

De coil is het gedeelte in de vape wat voor de verdamping zorgt. Dit onderdeel zit in de clearomizer verwerkt. Daarom zult u zelf de coil uit de clearomizer moeten schroeven. Zoals je je kunt voorstellen is dit een onderdeel wat snel op raakt na verloop van tijd. Op het moment dat je coil op is merk je het gelijk; je vape hijst niet meer gemakkelijk en de smaak is onprettig. Wij raden u aan om (afhankelijk van gebruik) een coil elke week te vervangen. Coils worden verpakt in 3 of 5 per bestelling.

Bij elke starter-set kunt u de bijpassende coils vinden op de productpagina en opnieuw bestellen.  Is dit onduidelijk? Onze klantenservice staat voor u klaar.

 

Clearomizer

De clearomizer is het gedeelte waar u de e-liquid in doet en waar de verdamping plaatsvind. Mocht u uw vape veel gebruiken en verschillende liquids gebruiken dan is het verstandig om de clearomizer in 4 tot 6 weken te vervangen zodat de smaken niet mengen. Het glas van de clearomizer is kwetsbaar en kan dus kapot vallen, houd hier rekening mee. Wij raden u aan om een keer in de 3 tot 4 dagen de clearomizer schoon te maken. Let hier op dat u de coil NOOIT nat mag maken, dus het is belangrijk dat deze er eerst uit wordt geschroefd voordat u begint met schoonmaken.

Bij elke starter-set kunt u de bijpassende clearomizers vinden op de productpagina en opnieuw bestellen.         Is dit onduidelijk? Onze klantenservice staat voor u klaar.

BatterijenC

Elke vape heeft een andere batterij. Bij de meeste vapes is de batterij intern verwerkt en dient de batterij opgeladen te worden middels de bijgeleverde USB oplader. De overige vapes hebben "normale" batterijen nodig. Op het moment dat u ziet dat de "wrap" van de batterij gescheurd is raden wij aan om de batterij direct te vervangen. Vertrouw niet elk type batterij wat te verkrijgen is.

Bij elke starter-set kunt u de bijpassende batterijen          vinden op de productpagina en opnieuw bestellen.            Is dit onduidelijk? Onze klantenservice staat voor u klaar.

heb je nog vragen?

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Is er nog iets onduidelijk?
Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Onze klantenservice staat 7 dagen in de week van 09:00 tot 18:00 voor u klaar. U zult zo snel mogelijk een reactie krijgen.

 

OVER ONS

E-Vapes
Bilderdijkkade 69
Amsterdam

1053 VK, Amsterdam

Betaalmethodes 

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.

0