Stoppen met roken

Jaarlijks sterven er meer dan 20.000 Nederlanders door roken. Dus u bent op het goede pad om hier niet bij te horen. Elektrisch roken heeft al veel mensen geholpen met het stoppen. Wilt u meer informatie? Lees dan verder!

Stoppen met roken is een ongelofelijk moeilijke opgave. Zeker voor mensen die verslaving gevoelig zijn kan het soms wel onmogelijk lijken. Maar raak de moed niet verloren. Er zijn namelijk talloze redenen om te stoppen met roken! Om je gemotiveerd te houden een lijst van de positieve dingen van het stoppen met roken

1) Je voelt je fitter, energieker en je conditie verbeterd.
2) Je houd veel geld over, heel veel…
3) Je adem ruikt frisser en je huid, haar en tanden zien er beter uit. 
Met nog veel andere redenen om te stoppen denk ik dat het idee duidelijk is. Nu de “waarom” beantwoord is moeten we gaan kijken “hoe”…
Dit is namelijk best ingewikkeld, met tabak op de 3e plek van meest verslavend middel. De oplossing? Die hebben wij ook niet. Helaas. 
Wij hebben wel een hulpmiddel. Namelijk de elektrische sigaret.
Met de elektrische sigaret behoud u uw nicotine “toevoer” en blijft u dus wel roken. Maar omdat een elektrische sigaret verdampt in plaats van verbrand komen er veel minder dodelijke stoffen vrij. 
Bij uw e-liquids kunt u zelf aangeven hoe veel nicotine in de e-liquid zit. Hierbij kunt u kiezen uit: 18MG, 12MG, 6MG, 3MG en 0MG. Dit maakt het dus mogelijk om het gebruik van nicotine af te bouwen. Dit is zeer aan te raden, zeker voor mensen die veel moeite hebben met het stoppen. 

Lees verder voor de 5 grootste voordelen van vapen

Voordelen vapen

Bekijk hier de 5 grootste voordelen van elektrisch roken. 

Geen kankerverwekkende stoffen

 Bij het vapen verdampt u alleen de e-liquid. Het keyword hier is verdampen, er vindt namelijk geen verbranding plaats zoals bij roken. Met de verbranding van een sigaret komen er honderden gevaarlijke stoffen vrij (o.a koolmonoxide en stikstofmonoxide) waardoor je conditie verslechterd en je vaatwanden beschadigd raken.

Geen stinkende rook meer.

De rook van een sigaret zorgt voor enorme stank. Dit wordt minder ervaren door de roker zelf, maar voor non-rokers is het geen pretje.
Met vapen blijft er (bijna) geen geur hangen en kan je dus zelfs binnen vapen. Dit is natuurlijk ideaal voor in de winter, wanneer eigenlijk geen enkele roker naar buiten wilt. 

Bepaal zelf de hoeveelheid nicotine.

Met elektrisch roken bepaal jij zelf hoeveel nicotine er in jouw e-liquid zit. Voor mensen die willen stoppen met roken is dit ideaal want dit maakt het mogelijk om de hoeveelheid nicotine te reguleren en dus de verslaving af te bouwen. 

Je mag (bijna) overal vapen.

Doordat de damp van de elektrische sigaret minder opvalt en geen stank achter laat kan je bijna overal vapen. De kans dat iemand er iets van zegt of er door word gestoord is erg klein. Dit terwijl de overheid bezig is met “anti-rook” gebieden is voor de toekomst een groot voordeel.

Vapen is VEEL goedkoper

Om het financiële voordeel te verduidelijken hebben wij een tabel opgesteld waar de kosten worden vergeleken. 

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 29 reviews.

0