Veelgestelde vragen

Vapen, elektrisch roken en dampen is allemaal een en hetzelfde ding. In andere landen is het al een grote hype en heeft het al veel mensen geholpen met hun verslaving. In Nederland is het slechts opkomend, daarom zijn er veel vragen omtrent het onderwerp. Deze vragen beantwoorden wij hier! Heb je na het lezen van de antwoorden toch nog een vraag? Aarzel niet en stuur ons gerust een bericht

Waarom zou ik overstappen van roken naar vapen?

Het vapen brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo is het een stuk goedkoper, minder ongezond, het brengt geen stank mee en je kunt het gewoon binnen doen. Roken wordt in Nederland alsmaar duurder, daarom zien wij een bruisende toekomst voor de e-sigaret. 

Waarom heb ik onderdelen nodig na het kopen van de starter-set?

Tijdens het vapen verhit u de coil, als deze is uitgebrand dan merkt u dat de smaak niet meer zuiver is en dan is het dus tijd om deze coils te vervangen. Afhankelijk van uw gebruik gaan wij uit van 1 coil per week. De clearomizer kan kapot gaan of plotseling niet meer werken. Geen zorgen, u kunt deze gewoon opnieuw bestellen.

Wat is een top-fill systeem?

Een top-fill systeem is de manier hoe je de e-liquid in de elektrische sigaret doet. Bij het onderstaande plaatje kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.

Afbeeldingsresultaat voor top-fill e-cigarette

Wat zijn coils en clearomizers?

De coil is het gedeelte van de elektrische sigaret wat heet wordt. Door deze hitte verdampt de e-liquid en ontstaat er damp wat gerookt kan worden. 

De clearomizer is het gedeelte waar je de e-liquid in doet en waar de coil ingeschroefd zit. 

Beide moeten één keer in de zoveel tijd vervangen worden. Meer informatie hierover kan je vinden op de onderhoudspagina

Hoe stop ik met roken doormiddel van de e-sigaret?

98% van de mensen die elektrisch roken hebben hiervoor traditionele sigaretten gerookt. Het voordeel met elektrisch roken is dat je de inname van nicotine kan afbouwen. Zo raden wij aan om met 12/18MG nicotine te beginnen, en dit langzamerhand af te bouwen totdat u op 0MG nicotine zit.

Het grootste voordeel hiervan is dat je de “gewoonte” behoud, dit is namelijk een van de grootste obstakels met het achterwegen laten van je verslaving. 

Lees hier meer over stoppen met roken door middel van de e-sigaret.

Wat is het verschil tussen Mouth-To-Lung (MTL) en Direct Lung (DL)

Bij MTL gaat de damp eerst in je mond, voor een goede ervaring van de smaak en een niet al te zware “hit” op je longen is dit erg fijn. Bij DL gaat de damp direct naar je longen en zie je dat de top wat breder is. 

 

heb je nog vragen?

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Is er nog iets onduidelijk?
Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Onze klantenservice staat 7 dagen in de week van 09:00 tot 18:00 voor u klaar. U zult zo snel mogelijk een reactie krijgen.

 

OVER ONS

E-Vapes
Bilderdijkkade 69
Amsterdam

1053 VK, Amsterdam

Betaalmethodes 

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.

0