Voordelen vapen

Bekijk hier de 5 grootste voordelen van elektrisch roken. 

Geen kankerverwekkende stoffen

 Bij het vapen verdampt u alleen de e-liquid. Het keyword hier is verdampen, er vindt namelijk geen verbranding plaats zoals bij roken. Met de verbranding van een sigaret komen er honderden gevaarlijke stoffen vrij (o.a koolmonoxide en stikstofmonoxide) waardoor je conditie verslechterd en je vaatwanden beschadigd raken.

Geen stinkende rook meer.

De rook van een sigaret zorgt voor enorme stank. Dit wordt minder ervaren door de roker zelf, maar voor non-rokers is het geen pretje.
Met vapen blijft er (bijna) geen geur hangen en kan je dus zelfs binnen vapen. Dit is natuurlijk ideaal voor in de winter, wanneer eigenlijk geen enkele roker naar buiten wilt. 

Bepaal zelf de hoeveelheid nicotine.

Met elektrisch roken bepaal jij zelf hoeveel nicotine er in jouw e-liquid zit. Voor mensen die willen stoppen met roken is dit ideaal want dit maakt het mogelijk om de hoeveelheid nicotine te reguleren en dus de verslaving af te bouwen. 

Je mag (bijna) overal vapen.

Doordat de damp van de elektrische sigaret minder opvalt en geen stank achter laat kan je bijna overal vapen. De kans dat iemand er iets van zegt of er door word gestoord is erg klein. Dit terwijl de overheid bezig is met “anti-rook” gebieden is voor de toekomst een groot voordeel.

Vapen is VEEL goedkoper

Om het financiële voordeel te verduidelijken hebben wij een tabel opgesteld waar de kosten worden vergeleken. 

heb je nog vragen?

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Is er nog iets onduidelijk?
Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Onze klantenservice staat 7 dagen in de week van 09:00 tot 18:00 voor u klaar. U zult zo snel mogelijk een reactie krijgen.

 

OVER ONS

E-Vapes
Bilderdijkkade 69
Amsterdam

1053 VK, Amsterdam

Betaalmethodes 

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.

0