Welke vape past bij mij?

Met ongeveer 80 verschillende starter-sets waarbij elke vape een andere vorm en maat heeft begrijpen wij dat het keuzestress kan opleveren. Wat voor model wil ik? Waarvoor ga ik mijn vape gebruiken? Hoe veel damp wil ik produceren? Dit zijn allemaal vragen om rekening mee te houden. Je hebt veel verschillende soorten vapes. Hierbij maken we een onderscheid tussen: Pen-style, Hybrid, Box-mods en POD-style.

Let op: Met het maken van uw keuze moet u rekening houden met het verschil tussen Mouth-To-Lung (MTL) en Direct Lung (DL) vapes. 

Pen-style

Pen-style wordt voornamelijk door beginners gebruikt. Deze vapes worden vaak gewaardeerd om de simpelheid en omdat het gebruikelijke van een “staaf” vasthouden vertrouwd  aanvoelt. De hoeveelheid rook die een pen-style vape creëert is laag. De populairste    pen-style vapes zijn de JustFog C14 (afbeelding) en de Vaporesso Orca Solo.

Hybrid

Hybrid is een van de populairste keuzes omdat het een tussenweg tussen de pen-style en de box-style is. Hierbij heb je de bovenkant met een duidelijk zichtbare clearomizer en de onderkant die nog smal en compact is. Hybrids worden voornamelijk gekozen door beginnende en gevorderde vapers. De hoeveelheid rook die de meeste hybrids creëren is middelmatig. De populairste hybrid vapes zijn de Justfog Q16 en de SMOK PRIV M17 (afbeelding)

Box-mods4

Box-mods zijn vapes die voornamelijk door meer ervaren vapers worden gebruikt. Deze vapes hebben meer mogelijkheden qua instellingen door de displays. De rook-productie is vaak hoog ten opzichte van andere vapes. De populairste box-mods zijn de Vaporesso Tarot Nano en de SMOK x PRIV (afbeelding).

POD-style

BekijkPOD-Style wordt voornamelijk door beginners gebruikt omdat het erg onopvallend is. Een pod-style vape lijkt namelijk niet op een van de andere vapes en produceert weinig rook. Bij een POD-style vape is de clearomizer verwerkt in het apparaat door het te vervangen voor pods. Deze pods vul je alsnog met e-liquids. De populairste POD-style vapes zijn de SMOK Novo en de Vaporesso Zero (afbeelding).

heb je nog vragen?

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Is er nog iets onduidelijk?
Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Onze klantenservice staat 7 dagen in de week van 09:00 tot 18:00 voor u klaar. U zult zo snel mogelijk een reactie krijgen.

 

OVER ONS

E-Vapes
Bilderdijkkade 69
Amsterdam

1053 VK, Amsterdam

Betaalmethodes 

De waardering van e-vapes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 28 reviews.

0